حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
فایلها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری کارخانه های تولید و بسته بندی فراورده های غذایی
- حداقل ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (prps) برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی آماده سازی و بسته بندی انواع ادویه و چاشنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آب میوه، سبزیجات و صیفی جات، نکتار، انواع نوشیدنی، شربت،کنسانتره و پوره
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های شیری پروبیوتیک
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های کنسروی،گوشتی و غیر گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فرآورده های تخم مرغ
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای فرآوری پسته
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های سیب زمینی و غلات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک(پاستا)
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه ، خشک و منجمد
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تولید یخ خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرآیند شده
- دستورالعمل صدور شناسه نظارت و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی نانوائیها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای کیترینگ
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهی تولید کننده انواع شکلات و فرآورده های کاکائویی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ژلاتین خوراکی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده روغن خوراکی خام گیاهی
- حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع رنگهای مجاز خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارخانه های تولیدکننده فرآورده های کنجدی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خرما
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدی های تولید کننده انواع اسانس، گلاب و عرقیات ، عصاره های گیاهی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده