رسالت سازمان :
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در راستای حفظ کرامت انسانی و تأمین سلامت مردم، عهدهدار تأمین و ارتقاء سلامت و امنیت مواد و فرآوردههای دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، فرآوردههای مرتبط حاصل از فناوریهای نوین، مواد و داروهای تحت کنترل، شیرخشک، اقلام، تجهیزات و ملزومات پزشکی و دندانپزشکی مصرفی و غیرمصرفی، اقلام بستهبندی، لوازم و اسباببازی کودک بوده تا با برنامه محوری، نگاه سیستمی و توان کارشناسی، خدمات باکیفیتی را به طرز شایسته و در چارچوب وظایف قانونی خود به هموطنان عزیز ارائه نماید.
چشم انداز سازمان :
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تلاش مینماید تا با استفاده از منابع انسانی و امکانات درونبخشی و برونبخشی با فراهم آوردن مناسبترین منابع اطلاعرسانی و آموزش همگانی در جهت حفظ و ارتقاء نظام کیفیت خدمات دارویی، غذایی، طبیعی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیولوژیک، مکملها، آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی فعالیت نماید و حداکثر اطمینان لازم را در خصوص امنیت کالاهای سلامتمحور برای کلیه افراد جامعه فراهم آورد و همچنین در جهت ارتقاء دسترسی سریع و آسان عموم مردم استان به دارو و ملزومات مصرفی باکیفیت و قیمت مطلوب و شایسته درهمه جوانب مطابق با ضوابط و مقررات کشور گام برداشته تا با انجام به موقع و قانونمند وظایف خود جزو معاونتهای غذا و داروی برتر در سطح کشوری قرار گیرد.
ارزش های سازمان :
- ارائه خدمات علمی، دقیق، کارشناسی، به روز و صادقانه در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
- پایبندی به اصول و ارزشهای اسلامی، ملی و اخلاقی
- به رسمیت شناختن و در نظر داشتن حقوق دیگران و حفظ کرامت انسانی افراد
- التزام به حرکت در جهت تحقق اهداف تعیینشده از سوی سازمان غذا و دارو
- پاسخگو بودن در قبال تصمیمهای اخذ شده و وظایف محوله، توأم با وفاداری و دلسوزی
- افزایش رضایتمندی خدمات گیرندگان با تکیه بر اصول عدالت اجتماعی و طرح تکریم ارباب رجوع
اهداف سازمان :
- ارتقاء کیفی منابع انسانی معاونت
- ارتقاء کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی و بهداشتی در سطح استان
- ارتقاء سطح منابع مالی معاونت
- افزایش سطح مشارکت مردم و سایر بخش های مرتبط با حیطه فعالیت معاونت
- اصلاح فرهنگ تجویز و مصرف دارو و پیشگیری از عوارض ناخواسته داروها
- ارتقاء و بهبود دسترسی به خدمات دارویی در مناطق تحت پوشش
- ارتقاء کیفیت، سلامت و ایمنی مراکز تولید و عرضه مواد غذایی، آرایشی و دارویی و افزایش رضایتمندی خدمات گیرندگان
- افزایش توان علمی و عملی بخش نظارتی غذایی و دارویی
- افزایش سطح تکنولوژی و دانش فنی در تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
- مبارزه با قاچاق و عرضه خارج از شبکه رسمی دارو، مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با همکاری سازمان های مرتبط
- انجام تحقیقات کاربردی در عرصه غذا و دارو
- ارتقاء سطح آگاهی عمومی جامعه در زمینه های مرتبط با حوزه غذا و دارو