- 1393/06/19 - 09:23
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZLWh
کاهش مصرف نمک موجب کاهش 7 درصدی در بروز سکته های مغزی و قلبی می شود
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: درصد بالایی از مرگ و میرها در بیماریهای قلبی عروقی ناشی از پرفشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا می باشد و نمک علت اصلی پرفشاری خون می باشد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی دکتر زهرا عبداللهی گفت: بیماریهای قلبی عروقی شایعترین علت مرگ و میر در جهان است و حدود 80 درصد مرگ و میرها در بیماریهای قلبی- عروقی، ناشی از پر فشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا میباشد. از میان این سه علت، پرفشاری خون مهمترین علت مستقیم در مرگ و میر در کل دنیا استو نمک علت اصلی پرفشاری خون می باشد
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه افزود: بر اساس برآوردهای موجود، میزان دریافت روزانه نمک در کشور 15-10گرم (2 برابر مقادیر توصیه شده سازمان جهانی بهداشت، 54 گرم در روز) میباشد.
دکتر عبداللهی باتاکید بر کاهش استفاده از نمک در غذاهای خانگی ،گفت :کاهش حدود 6 گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش 24 درصدی سکته مغزی و کاهش 18 درصد بیماری عروق کرونر میشود و حدود 5/2 میلیون نفر مرگ و میر را کاهش میدهد.
وی افزود:کاهش مصرف نمک به میزان یک گرم در روز موجب کاهش 7 درصدی در بروز سکتههای مغزی و قلبی میشود.
