امروز : 26 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/06/19 - 09:23
  • 59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZLWh

کاهش مصرف نمک موجب کاهش 7 درصدی در بروز سکته های مغزی و قلبی می شود

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: درصد بالایی از مرگ و میرها در بیماری­های قلبی عروقی ناشی از پرفشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا می باشد و نمک علت اصلی پرفشاری خون می باشد.




به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی دکتر زهرا عبداللهی گفت: بیماری­های قلبی عروقی شایع­ترین علت مرگ و میر در جهان است و حدود 80 درصد مرگ و میرها در بیماری­های قلبی- عروقی، ناشی از پر فشاری خون، مصرف سیگار و کلسترول بالا می­باشد. از میان این سه علت، پرفشاری خون مهم­ترین علت مستقیم در مرگ و میر در کل دنیا استو نمک علت اصلی پرفشاری خون می باشد 



                                                                                                        



سرپرست  دفتر بهبود تغذیه جامعه  افزود: بر اساس برآوردهای موجود، میزان دریافت روزانه نمک در کشور 15-10گرم (2 برابر مقادیر توصیه شده سازمان جهانی بهداشت، 54 گرم در روز) می­باشد.



دکتر عبداللهی باتاکید بر کاهش  استفاده از نمک در غذاهای خانگی  ،گفت :کاهش حدود 6 گرم نمک دریافتی روزانه باعث کاهش 24 درصدی سکته مغزی و کاهش 18 درصد بیماری عروق کرونر می­شود و حدود 5/2 میلیون نفر مرگ و میر را کاهش می­دهد.


وی افزود:کاهش مصرف نمک به میزان یک گرم در روز موجب کاهش 7 درصدی در بروز سکته­های مغزی و قلبی می­شود.


  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37607
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم