امروز : 26 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1398/06/06 - 15:11
  • 47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZFMh

قابل توجه مدیران عامل و مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده فرآورده های لبنی، گوشتی و دریایی

ابلاغ بخشنامه بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولیدی






پیرو بخشنامهمدیرکل امور فرآورده های غذائی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مبنی بر بررسی وضعیت استقرار سیستم HACCP در واحدهای تولید کننده فرآورده های لبنی، گوشتی و دریایی، مقتضی است واحد های مذکور نسبت به تکمیل چک لیست ارزیابی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی، تا پایان شهریور ماه سال جاری اقدام گردد .



دانلود چک لیست






  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38172
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم