مراسم روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد
مراسم روز جهانی غذا با هدف معرفی واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برتر با حضور مسئولین شهرستان و کارفرمایان این صنعت در کاشان و آران و بیدگل روز یکشنبه مورخ 24/7/1401 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده در این مراسم، ضمن تبریک ۲۴ مهرماه به "روز جهانی غذا" و با اشاره به شعار جهانی این روز "توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی" گفت: آگاهی مردم در خصوص غذای سالم و ایمن می تواند در پیشگیری از بیماری ها تاثیرگذار باشد.
وی، در ادامه به مسائل و مشکلات تولید و امنیت غذایی پرداخت و ضرورت توجه مسئولین شهر به وضعیت صنایع غذایی را خواستار شد.
دکتر تقی زاده، با بیان مشکلات ناشی از بروز بیماری کرونا و شرایط اقتصادی در سال های اخیر افزود: متاسفانه صدور پروانه های ساخت محصولات غذایی جدید، روند کاهشی داشته و نیز صادرات فرآورده های غذایی کارخانجات مواد غذایی منطقه نسبت به سال های قبل کمتر شده است.
نماینده حوزه کارفرمایان و مسئولین فنی کارخانجات نیز در این مراسم، در خصوص چالش ها، مشکلات، نقاط قوت و ضعف مطالبی را ارائه و به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است: در پایان از پنج کارخانه و کارگاه برتر و همچنین مسئولین فنی کارخانجات فعال تولید کننده مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و همچنین از دو نفر از کارشناسان اداره نظارت تقدیر شد.
نظر دهید