امروز : 26 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/05/16 - 11:10
  • 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZnWh

کارگاه آموزشی " آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکی "




کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 23 مرداد ماه با موضوع آشنایی با روغن ها و چربی های خوراکیبا حضور آقای دکتر سید امیر امیر حسین گلی (مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی  برگزار می گردد .



عناوین و سر فصل مطالب :



نگاهی به صنعت روغن در ایران - معرفی اجمالی منابع روغن های گیاهی و حیوانی - مروری بر ساختار روغن و چربی - روش های استخراج و اصلاح روغن ، بررسی عیوب و کنترل کیفی روغن و ... 



متقاضیان :



می بایست جهت شرکت در دوره آموزشی مبلغ 350000 ریال به حساب شماره 4021312703 بانک ملت به نام انجمن صنفی واریز نمایند .


جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره  55543026 031 تماس حاصل نمائید.


  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37585
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم