امروز : 02 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1403/03/26 - 07:25
  • 240
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zi3S

چهارمین جلسه کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی مدیریت نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

موافقت با صدور پروانه بهره برداری 5 واحد تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی

به گزارش روابط عمومی معاونت؛ چهارمین جلسه کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی مدیریت نظارت بر فراورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال جاری در تاریخ 22 خرداد ماه با حضور کلیه اعضاء برگزار گردید.

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن اعلام این خبر افزود؛ در این کمیته با صدور پروانه بهره برداری 5 واحد تولید کننده مواد غذایی و بسته بندی موافقت گردید.

دکتر شهاب الدین از ارجاع پرونده ۳ واحد تولید کننده مواد غذایی متخلف به مراجع قضایی و تعلیق پروانه یکی از مسئولین فنی واحدهای تولید کننده صنایع غذایی خبر داد.

این کمیته با حضور دکتر محمداسماعیل شهاب الدین سرپرست معاونت غذا و دارو، مهندس الهام تاجر مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دبیر کمیته، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا ، نماینده ریاست دانشگاه، نماینده انجمن مسئولین فنی، نماینده انجمن کارفرمایان و کارشناسان تخصصی مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی تشکیل و پس از بحث تبادل نظر تصمیماتی اتخاذ گردید. 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 130947
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت