امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1390/07/26 - 14:44
  • 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZXBh

همایش علمی ارتقاء ماندگاری مواد غذایی برگزارشد

حضور کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی در همایش ملی ارتقاء عمرماندگاری محصولات غذایی 23 و24 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ...



همایش ملی ارتقاء عمرماندگاری محصولات غذایی ،آشامیدنی ،آرایشی وبهداشتی با تأکید بر کاهش مصرف  نگهدارنده ها در روزهای 23 و 24 مهرماه سال جاری درمرکز همایشهای علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور اساتید ، متخصصین ، کارشناسان و مسئولین فنی و صاحبان صنایع و... برگزار گردید .



در این همایش بیش از 200 مقاله رسیده از 15 استان کشور به دبیرخانه همایش که توسط کمیته علمی متشکل از اساتید ، کارشناسان دانشگاههای اصفهان ، علم وصنعت ،آزاد خوراسگان ، آزاد فلاورجان ، آزاد شهرکرد ، کردستان ،مرکز تحقیقات کشاورزی ، مرکز تحقیقات امنیت غذایی ، اداره کل دامپزشکی ومعاونت غذا ودارو بررسی و داوری گردید تعداد 34 مقاله بصورت سخنرانی ، 13 مقاله بصورت پوستر با ارئه شفاهی و90 مقاله به صورت پوست پذیرفته وارائه شد .



در افتتاحیه این همایش جناب آقای دکتر شیرانی ،رئیس محترم دانشاه علوم پزشکی وخدات درمانی اصفهان وقائم مقام وزیر در استان ، جناب آقای دکتر جنت ، معاون غذا سازمان غذا ودارو ، جناب آقای دکتر صادقیان ، معاون غذا ودارو اصفهان سرکار خانم دکتر میرلوحی ، دبیر علمی همایش ، به ایراد سخنرانی پرداختند و سپس طی 6 پانل علمی در دوسالن ابن سینا و لقمان سخنرانی ها ارائه و پوسترها در اسلن رازی به نمایش گذاشته شد.



منبع خبر : معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 36991
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم