امروز : 04 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1397/08/12 - 12:22
  • 89
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZTKh

همایش روز جهانی غذا در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد

همایش روز جهانی غذا با حضور مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، رئیس دانشگاه، معاون غذا و دارو و جمعی از مسئولین دانشگاه، مدیران و مسئولین فنی کارخانجات در تاریخ 10/8/97 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.



همایش روز جهانی غذا با حضور مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، رئیس دانشگاه، معاون غذا و دارو و جمعی از مسئولین دانشگاه، مدیران و مسئولین فنی کارخانجات در تاریخ  10/8/97 در سالن دکتر محمد قریب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد.



 



به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیر کل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در این آیین گفت: بایستی به شهرک های صنعتی توجه ویژه شود تا از مواد غذایی فاقد فلزات سنگین و آلودگی استفاده کنند.



 



دکتر وحید مفید تصریح کرد: اگر در صنایع کشاورزی از سم، کود و آب مناسب استفاده نشود کیفیت محصول از بین می رود و فلزات سنگین مستقیم وارد بدن می شود.



 



وی، در ادامه با بیان اینکه رفتار امروزه ما آینده ما را می سازد، اظهار داشت: در ایران گرسنگی مطلق نداریم ولی برخی از اقشاز جامعه به خاطر کمبود ویتامین و آهن دارای گرسنگی سلولی هستند.



 



دکتر مفید افزود: در راستای ترویج سبک زندگی سالم تعامل و مشارکت همه سازمان ها و ارگان ها و کارخانجات تولید مواد غذایی ضروری است و آگاهی بخشی و اطلاع رسانی در این زمینه بسیار بااهمیت و موثر است و مثلث صنایع، دولت و مردم می تواند به ارتقای تغذیه سالم و ایمنی غذایی کمک کند.



 



رئیس دانشگاه نیز در این نشست، به ظرفیت های تولیدی منطقه کاشان اشاره کرد و خواستار تاسیس دانشکده تغذیه با توجه به پتانسیل های موجود فیزیکی و آموزشی در این منطقه شد.



 



دکتر ابراهیم کوچکی، ضمن اشاره به کیفیت صنایع غذایی منطقه افزود: بعد از تاسیس کارخانه های شیر پاستوریزه در کاشان آمار تب مالت در منطقه کاهش یافت اما ریشه کنی آن نیازمند مشارکت تمام سازمان ها و واحدهای مرتبط و آگاهی بخشی به مردم است.



 



معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این  مراسم گفت: 24 مهرماه مصادف با 16 اکتبر به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری شده و باتوجه به اهمیت و اولویت تغذیه در سلامت، این مهم در نظام سلامت ما در قالب هفته ملی غذا مورد توجه قرار گرفته است.



 



 دکتر محس تقی زاده، با اشاره به شعار روز جهانی غذا 2018 با عنوان "اقدامات ما آینده ماست، تلاش برای به صفر رساندن گرسنگی تا سال 2030" افزود: "تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" به عنوان شعار ملی نامگذاری شده است.



 



دکتر تقی زاده ادامه داد: معضل سوء تغذیه ناشی از چاقی و اضافه وزن و الگوهای غذایی ناسالم  در سراسر جهان سلامت بیش از ۲میلیارد نفر را درمعرض خطر قرار داده است.



 



وی، با اشاره به اهمیت آگاه‌سازی مردم و جوامع به  آسیب های موجود، از تلاش ها و خدماتبی شائبه و روزافزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندرکاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم از «مزرعه تا سفره» و همه همکاران حوزه غذا و تغذیه تقدیرکرد.



 



لازم به ذکر است: در پایان این مراسم از پنج مدیر عامل کارخانه و سه مسئول فنی برتر از واحدهای تولیدی منطقه تقدیر شد.



 



 







 







 



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38070
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم