- 1395/07/08 - 12:15
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZDGh
نشست کارگروه گرامیداشت روز جهانی غذا
نشست کارگروه گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، سرپرست دفتر ریاست دانشگاه، کارشناسان غذایی، و جمعی از مسئولین شهرستان برگزارشد .
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان نشست کارگروه گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، سرپرست دفتر ریاست دانشگاه، کارشناسان غذایی، نمایندگان فرمانداری، تبلیغات اسلامی، اداره آموزش و پرورش، انجمن صنفی مسئولین فنی و کارفرمایان صنایع غذایی برگزارشد .
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تاکید بر اثر بخشی تعامل با سازمانها در تحقق اهداف سازمان افزود: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور کاهش چربی، نمک، قند _ ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت و برچسب اصالت با هدف مبارزه با قاچاق کالا از اهداف برنامههای روز جهانی غذا است.
دکتر بنفشه با اشاره بر شعار جهانی سال با موضوع"آب و هوا در حال تغییر است ،کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" و نیز شعار ملی "اصلاح الگوی تغذیه، برای حفظ و ارتقاء سلامت" بر برگزار نمودن گرامیداشت این هفته (24 لغایت 30 مهرماه سال جاری) تاکید نمودند.
در پایان دکتر بنفشه ضمن تاکید بر آموزش همگانی بخصوص در مدارس و بررسی پیشنهادات و نظرات همکاران به برگزاری همایش گرامیداشت روز جهانی غذا و معرفی واحدهای تولیدی برتر، برپایی نمایشگاه جهت ارائه دستاوردها و توانمندی کارخانجات تولید مواد غذایی، نشست خبری با اصحاب رسانه، توزیع مطالب آموزشی از قبیل کتابچه، پمفلت و بنر در سطح شهرستان و حضور کارشناسان در مدارس در هفته غذا اشاره نمودند .