امروز : 02 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
لیست اخبار صفحه :3
مردم کاشان نان‌های تیره مصرف کنید/ به دلیل وجود درصد بالاتر سبوس ارزش غذایی بالاتری دارند
توصیه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

مردم کاشان نان‌های تیره مصرف کنید/ به دلیل وجود درصد بالاتر سبوس ارزش غذایی بالاتری دارند

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان از عادت غذایی نامناسب مردم به استفاده از نان‌های با آرد سفید گفت و افزود: استفاده از آرد سفید بدون سبوس سبب افزایش قند خون و در نتیجه افزایش انسولین در بدن می‌شود.

تقدیر و‌ تجلیل از داروسازان شاغل در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز داروساز

تقدیر و‌ تجلیل از داروسازان شاغل در حوزه دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد اسماعیل شهاب الدین معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان به مناسبت بزرگداشت زادروز حکیم ذکریا رازی و روز داروساز، از زحمات داروسازان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی با اهدای لوح و گل، تقدیر و قدردانی نمود.

رشد چشمگیر آمار صدور پروانه‌های بهداشتی/ افزایش 33 درصدی بازرسی از واحدهای تولیدی و انبارهای نگهداری از مواد غذایی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:

رشد چشمگیر آمار صدور پروانه‌های بهداشتی/ افزایش 33 درصدی بازرسی از واحدهای تولیدی و انبارهای نگهداری از مواد غذایی

دکتر شهاب‌الدین گفت: از ابتدای سال جاری مجوز بهره برداری 6 واحد تولید کننده مواد صادر و 99 درصد صدور، تمدید و اصلاح پروانه‌های بهداشتی ساخت محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی انجام شده است.