امروز : 03 دی 1403
EN
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
منوی دانشگاه
معرفی
تاریخچه
اهداف، رسالت و چشم انداز
حوزه معاونت
معاون غذا و دارو
مدیریت امور عمومی
مدیریت امور مالی
مدیریت امور اداری
حراست
مدیریت ها
دارو و مواد تحت کنترل
نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی
مدیریت آزمایشگاه
فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل
تجهیزات و ملزومات پزشکی
معرفی و شرح وظایف
قوانین و دستورالعمل
فرم ها و مدارک مورد نیاز
فهرست ها
رسیدگی به شکایات
دستورالعمل اجرایی ثبت و صدور پروانه ملزومات دارویی
آئین نامه داروخانه ها
ضوابط تاسیس داروخانه ها
دستورالعمل های سازمان غذا و دارو
پروتکل ها و دستورالعمل های دارویی
دستورالعمل نحوه گزینش داروخانه های منتخب
دستورالعمل فرایند مدیریت فرآورده های سلامت محور غیر قابل مصرف در داروخانه ها
دستورالعمل تشکیل بخش مراقبت های دارویی، ملزومات و تجهیزات پزشکی غیر سرمایه ای در بیمارستان ها
ضابطه نظام توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل در داروخانه
معرفی و شرح وظایف
قوانین و دستورالعمل
قانون مواد خوراکی و آشامیدنی
حداقل ضوابط تاسیس و بهره برداری کارخانجات تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دستورالعمل های غذایی
فرم های مورد نیاز
فرم ها و مدارک مورد نیاز
فهرست محصولات دارای پروانه ساخت
رسیدگی به شکایات
فهرست واحدهای تولیدی تحت پوشش
معرفی و شرح وظایف
قوانین و دستورالعمل
فرم ها و مدارک مورد نیاز
معرفی و شرح وظایف
قوانین و دستورالعمل
فرم ها و مدارک مورد نیاز
اطلاعیه های فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
رسیدگی به شکایات
معرفی و شرح وظایف
قوانین و دستورالعمل توزیع و عرضه تجهیزات و ملزومات پزشکی
قوانین و دستورالعمل تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی
راهنمای ارباب رجوع
تماس با ما
صفحه اصلی
اخبار
ریسک انتقال کرونا در اماکن مختلف چقدر است؟
1399/05/05 - 10:35
119
زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
/Zk5h
ریسک انتقال کرونا در اماکن مختلف چقدر است؟
گروه خبری :
اخبار معاونت غذا و دارو
کد خبر :
38267
کپی لینک کوتاه
کلمات کلیدی
خبرنگار
مدیر سیستم
لیست اخبار
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید :
ارسال
انصراف