- 1403/07/30 - 14:42
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /Zy7T
روز جهانی غذا 1403
همایش روز جهانی غذا با حضور ریاست محترم دانشگاه ، معاون غذا و دارو و فعالان حوزه تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در تاریخ 30 مهر ماه 1403 برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این همایش ضمن تبریک و گرامیداشت روز جهانی غذا به فعالان و زحمتکشان صنعت غذایی منطقه کاشان گفت: با توجه به شرایط کنونی و رشد سریع جمعیت، نقش متخصصان حوزه های مختلف وابسته به علوم و صنایع غذایی روز به روز افزایش یافته بطوری که تامین غذای سالم متوجه همه دست اندر کاران این حوزه می باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از تولید کنندگان و فعالان حوزه غذا خواست تا با تولید محصولات غذایی سالم و بهداشتی از عوارض جبران ناپذیر آن در آینده جلوگیری شود .
دکتر ابراهیم کوچکی اظهار داشت: می توان با تعامل و همکاری بخش خصوصی، موسسات دانش بنیان، سازمان های دولتی و مردم نهاد از ظرفیت ها و پتانسیل بخش دولتی و دانشگاهی با هدف توسعه و استقرار صنایع غذایی گام برداشت.
در این همایش، معاون غذا و دارو دانشگاه، ضمن خوش آمدگویی و گرامیداشت روز جهانی غذا با شعار " حق غذا برای زندگی بهتر و آینده روشن " به اهمیت جایگاه غذا و تاثیر آن در زندگی انسان ها و حتی در نسل های آینده اشاره نمودند.
دکتر محمد اسماعیل شهاب الدین در این نشست گفت با توجه به جایگاه ویژه امنیت، سلامت و بهداشت غذا از مزرعه تا سفره باعث شده تا سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هر ساله یک شعار را به عنوان روز جهانی غذا نامگذاری نمایند و در سراسر جهان و به منظور جلب توجه تمامی ذینفعان و نقش آفرینان در مقوله امنیت و سلامت غذا این روز را با برگزاری مراسم گرامی می دارند.
دکتر شهاب الدین گفت تخمین زده می شود که سالانه حدود ۱.۶ میلیارد تن ضایعات و هدر رفت مواد غذایی در دنیا وجود داشته باشد و این در حالی است که گزارشهای جهانی نشان می دهد که حدود ۷۰۰ میلیون نفر در جهان با گرسنگی مواجه هستند و در ادامه تصریح کرد: نکته قابل توجه و تامل اینجاست که بخش مهمی از مواد غذایی بهصورت زباله دفن می شوند که یکی از بزرگترین منابع انتشار گازهای گلخانهای است.
معاون غذا و دارو در حاشیه این همایش گفت: اهمیت و جایگاه غذا در تحقق امنیت غذایی و سلامت جامعه منتج به آن گردید تا دو سند مهم شامل سند دانش بنیان امنیت غذایی و سند ملی امنیت غذا و تغذیه به ترتیب در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به تصویب برسد.
وی ابراز امیدواری کرد تا با اجرای صحیح و بهنگام آنها شاهد تامین حداکثری امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی که در سیاست های کلی سلامت بر آن تاکید شده است باشیم.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از واحدهای تولیدی صنایع غذایی برگزیده و مسئولین فنی برتر تحت نظارت دانشگاه علوم پزشکی کاشان تقدیر گردید.
نظر دهید