امروز : 25 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/07/25 - 13:19
  • 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZWEh

داشتن زنجیره غذایی ایمن نیازمند همت ملی و مشارکت بین بخشی است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: داشتن زنجیره غذایی ایمن نیازمند عزم و همت ملی و مشارکت بین بخشی است.



معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: داشتن زنجیره غذایی ایمن نیازمند عزم و همت ملی و مشارکت بین بخشی است.



به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا بنفشه در گردهمایی روز جهانی غذا، با اشاره به  شعار امسال سازمان بهداشت جهانی "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" اظهار داشت: فرآیندهای تهیه مواد غذایی از مزرعه تا سفره (اعم از تولید، بهره برداری، بسته بندی و توزیع) بایستی تصحیح و کنترل شود.



وی تصریح کرد: سازمان ها و ارگان های مختلف در زنجیره تهیه و تولید غذا درگیر هستند و ایمنی و سلامت غذا تنها با همدلی و تعامل این بخش ها محقق خواهد شد.



دکتر بنفشه، سلامت غذا در بخش کشاورزی را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: ایمنی و سلامت غذا نیازمند تعامل بین بخشی است و نظارت بر این امر بر عهده معاونت غذا و دارو است و مسئولان فنی کارخانجات نماینده این معاونت هستند.



وی، از شکر، نمک و هروئین به عنوان سه سم سفید نام برد که سلامت جامعه را تهدید می کنند و اظهار داشت: کم  کردن نمک، اسیدهای چرب ترانس، چربی و کاهش قند و شکر در محصولات غذایی از مهم ترین اولویت‌ها در تهیه مواد غذایی است.



دکتر بنفشه، درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی را ضروری دانست و افزود: تولید کنندگان مواد غذایی تا پایان سالجاری باید این نشانگر را بر روی کالای تولیدی خود درج کنند.



معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: میزان انرژی، چربی، قند، نمک و اسیدهای چرب مواد غذایی با استفاده از سه رنگ سبز (در حد مجاز)، نارنجی (قابل قبول، نزدیک به حد خطر)  و قرمز (خطر ساز) در  این برچسب های رنگی تغذیه ای نشان داده می شود.



فریبا سیدی، کارشناس ارشد مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه نیز در این گردهمایی، مطالبی را در خصوص اهمیت رعایت اصول برچسب گذاری و درج نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی محصولات غذایی، اهمیت ارتقای امتیاز PRPsکارخانجات و اهمین اخذ گواهی نامه ISO22000 و HACCPبیان کرد.



گردهمایی روز جهانی غذا با حضور جمعی از مسئولین معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه روز پنجشنبه مورخ 23/7/94 در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری برگزار شد.



گفتنی است 24 مهرماه روز جهانی غذا نامگذاری شده است.







 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37788
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم