- 1393/08/06 - 13:27
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZgXh
برگزاری سومین کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
سومین دوره آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ یکم آبان ماه با موضوع "آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور آقای مهندس قاسم خواجه منصوری (کارشناس مواد غذایی و آشامیدنی) برگزار شد.
