- 1400/11/12 - 10:02
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /Zx7h
برگزاری دوره آموزشی "بررسی تقلبات در مواد غذایی" جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی و آشامیدنی
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، دوره آموزشی با عنوان "بررسی تقلبات در مواد غذایی" جهت مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد غذایی و آشامیدنی بصورت حضوری مورخ 4/12/1400 ساعت 12-8 در محل سالن اجتماعات دکتر قریب واقع در دانشکده علوم پزشکی کاشان برگزار می گردد.
متقاضیان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با دفتر انجمن مسئولین فنی تماس حاصل نمائید.