امروز : 27 مرداد 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/02/17 - 09:01
  • 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zcjh

افزایش خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا

خطر مسمومیت غذایی با گرم شدن هوا افزایش می یابد.



به گزارش وب دا، کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: خانواده ها باید به ویژه در فصول گرم سال از نگهداری مواد غذایی فساد پذیر در خارج از یخچال پرهیز کنند و مواد غذایی پخته شده را به هیچ عنوان در شرایط نیم گرم (40ـ20 درجه سانتی گراد) قرار ندهند.



امیری اضافه کرد: مواد غذایی که به صورت منجمد نگهداری شده اند پس از خروج از انجماد نسبت به مواد غذایی تازه آمادگی بیشتری برای فساد دارند و باید در نگهداری آن ها تا هنگام مصرف دقت بیشتری اعمال شود و تا حد امکان سریع طبخ و مصرف شوند.وی خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده مواد غذایی کپک زده باید سریع آن ها را از یخچال خارج و ظروف و یخچال آلوده را ضد عفونی کرد.کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر ضرورت استفاده از شیر پاستوریزه عنوان کرد: باید از خرید شیر خام (غیر پاستوریزه) تا حد امکان خودداری کرد و در صورت خرید شیر خام باید حتماً آن را جوشانده و به مدت چند دقیقه در حال جوش نگاه داشت.



امیری تصریح کرد: تا زمانی که بسته بندی محصولات استریلیزه باز نشده باشد، می توان آن ها را در دمای اتاق نگهداری کرد و به محض باز کردن باید آن ها را در یخچال قرار داد و مدت نگهداری شیر استریلیزه باز شده نیز در داخل یخچال 24 ساعت است.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37119
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم