امروز : 03 دی 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1399/10/10 - 12:37
  • 118
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZV5h

تغذیه صحیح برای پیشگیری از ویروس کووید 19

معاون غذا و دارو دانشگاه، بر اهمیت تغذیه صحیح برای پیشگیری از ویروس کووید 19 تاکید کرد.



به گزارش وب دا، دکتر محسن تقی زاده اظهار داشت: اگرچه رعایت الگوی غذایی سالم در شرایط عادی لازمه برخورداری از سلامت است، ولی در بحران هایی مانند همه گیری ویروس کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از مهمترین و اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت محسوب می شود.



وی تصریح کرد: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر  از جمله بیمارهای قلبی- عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر مستعد ابتلا به کرونا هستند.



دکتر تقی زاده افزود: ضرورت ماندن در منزل در این دوران، منجر به عاداتی مثل عدم تحرک کافی و نپرداختن به ورزش، به هم خوردن خواب شبانه و بیدار ماندن طولانی مدت در طول شب، ریزه خواری و مصرف مکرر میان وعده های پرکالری می شود که این عوامل خطر می توانند موجی چاقی شده و زمینه ساز و یا تشدید کننده بیماری های غیر واگیر شوند و در نهایت ریسک ابتلاء فرد به کرونا را افزایش می دهند.



وی یادآور شد: در واقع بر هم خوردن کنترل فشار خون، چربی و قند خون در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، چربی خون بالا، دیابت و یا افرادی که زمینه این بیماری ها را دارند نیز از تبعات بی تحرکی و تغذیه نامناسب می باشد.



معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: لازم است در شرایط فعلی بحران کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید 19 توجه ویژه ای به نحوه تغذیه مبذول شود و از سوی دیگر روزهای ماندن در خانه برای پیشگیری از ابتلا و یا انتقال ویروس کرونا می تواند فرصت بسیار خوبی برای اصلاح عادات تغذیه ای نادرست و یادگیری الگوی غذایی سالم باشد. به این ترتیب می توان تهدید را تبدیل به فرصت کرد.



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 38300
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم