- 1391/03/10 - 11:42
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZHjh
گلاب تقویت کننده معده، قلب، کبد و اعصاب است
گلاب ضمن تقویت معده، قلب، کبد و اعصاب به عنوان آرامبخش قوی محسوب می شود.
به گزارش وب دا، کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه بعضی افراد قدیمی مصرف گلاب را در روزهای سخت و پرتنش لازم می دانند، افزود: این مایع خوشبو و معطر تا حدودی تحریککننده جریان خون است و بافت پوست را به تولید سلولهای جدید تحریک میکند.
خانم تاجر با اشاره به تاثیر خوردن گلاب برای رفع سردرد و بوی بد دهان تصریح کرد: مصرف گلاب همچنین تحریککننده هورمونها بوده و میل جنسی را افزایش میدهد و تا حدودی تنظیمکننده قاعدگی است.
وی خوردن گلاب را به بیماران قلبی و نوشیدن روزانه یک لیوان دوغ مخلوط با گلبرگهای گل محمدی را برای تنظیم کار دستگاه هاضمه خصوصا در روزهای گرم سال توصیه کرد.
وی ادامه داد: از آنجا که گلاب در اثر ماندگاری زیاد اثر خود را از دست میدهد نباید آن را بیش از یک سال نگهداری کرد و باید در یخچال و ظروف شیشهای نگهداری شود.
کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: گلاب نسبت به مواد تشکیلدهنده ظروف پلاستیکی واکنش نشان داده و کیفیت خود را از دست میدهد لذا باید از نگه داشتن آن در این نوع ظروف اجتناب شود.
تاجر تاکید کرد: محیط و تمامی وسایلی که برای تولید گلاب به کار میروند باید استریل باشد چرا که در غیر این صورت، قارچ و کپک میتواند در آن رشد کرده و به این ترتیب موجب کدر شدن گلاب و تجزیه مواد موثر آن شود، به این ترتیب نه تنها اثر درمانی نخواهد داشت، بلکه عوارض جانبی نیز دارد.
وی تاکید کرد: هنگام خرید گلاب به شفافیت آن توجه کنید و محصول دارای تاریخ مصرف و پروانه ساخت را انتخاب کنید.
وی در پایان اذعان داشت: کاشان و شیراز به عنوان دو قطب تولید گلاب از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شناخته شده اند.
منبع خبر : و ب د ا