امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/04/01 - 08:07
  • 35
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZYjh

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی می شود

کمبود گوشت ماهی سبب عدم تعادل دستگاه عصبی، عقب ماندگی فکری، رنجوری و ضعف جسمانی می شود.



کارشناس  غذایی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار وب دا با اشاره به اینکه گوشت ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین ها و مواد مورد نیاز بدن است، افزود: پروتئین گوشت ماهی مقاومت بدن را در برابر بیماری های عفونی افزایش می دهد.



مهندس قاسم خواجه منصوری تصریح کرد: به عقیده کارشناسان و صاحبنظران، آبزیان می توانند به عنوان یک منبع مطمئن و کاهش دهنده اثرات سوء تغذیه مورد استفاده قرار گیرند.



وی اذعان داشت: پروتئین حیوانی به ویژه ماهی به دلیل داشتن اسیدهای آمینه لازم و عوامل محرک رشد اثر مهمی در ترمیم بافت ها، سلامتی و شادابی انسان و به طور کلی رشد بدن دارد.



وی در پایان ادامه داد: علی رغم نقش و تاثیر مصرف ماهی و سایر آبزیان در افزایش  ضریب سلامتی افراد جامعه، مصرف سرانه آبزیان در کشور ما هم اکنون 5 کیلوگرم است که در مقایسه با مصرف سرانه جهانی ناچیز است.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی و خبر وزارت بهداشت



 



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37163
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم