امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/05/26 - 11:43
  • 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZoEh

کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با نشانگر های رنگی تغذیه ای مواد غذایی"







کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 2 شهریور ماه با موضوعآشنایی با نشانگر های رنگی تغذیه ای مواد غذایی" با حضور خانم فریبا سیدی (کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی) ساعت 8 در محل سالن EDC دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد.



* حضور کلیه مسئولین فنی الزامی می باشد .



 




عناوین و سر فصل مطالب :



آشنایی با نشانگر رنگی تغذیه ای مواد غذایی - نحوه درج اطلاعات بر روی برچسب مواد غذایی - اهداف درج چراغ راهنمای تغذیه ای - اجزاء چراغ راهنمای تغذیه ای






  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37757
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم