امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1393/02/15 - 09:03
  • 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZtVh

کارگاه آموزشی " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی"



کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه  و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 25 اردیبهشت ماه با موضوع  " اصول کنترل کیفیت مواد غذایی "  با حضور آقای دکتر مهدی کدیور (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی  دانشگاه  برگزار می گردد .



عناوین و سر فصل مطالب :



عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی - مراحل اصلی در کنترل کیفی مواد غذایی - تاریخچه کنترل کیفیت - سازماندهی واحد کنترل کیفیت و ...


طلاعات بیشتر به شماره  5553026 تماس حاصل نمائید

  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37534
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم