امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/11/28 - 09:34
  • 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZqHh

پلمپ یک واحد تولیدی محصولات غذایی سوسیس و کالباس در کاشان





مدیر دفتر حقوقی دانشگاه، پلمپ یک واحد تولیدی محصولات غذایی سوسیس و کالباس در این شهرستان خبر داد.



به گزارش وب دا، رضا کردی اظهار داشت: به دستور دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کاشان، بازپرس شعبه ششم دادسرای عمومی و انقلاب کاشان، خط تولید یک واحد صنفی تولید کننده محصولات غذایی (سوسیس و کالباس) که به استناد بازرسی ها و گزارشات ارائه شده توسط معاونت غذا و دارو این دانشگاه در تولیدات خود از مواد غیرمجاز رنگ مصنوعی و خمیرمرغ استفاده می کرد، متوقف و پلمپ گردید.



وی گفت: علیرغم تذکرات متعدد شفاهی و کتبی از سوی بازرسین و مسئولان معاونت غذا و دارو این دانشگاه، متاسفانه این واحد تولیدی به صورت مستمر و به دفعات بدون توجه به اخطارهای صورت گرفته مبادرت به تولید سوسیس و کالباس و عرضه آن در سطح منطقه کرده که نتیجه آن تهدید و به مخاطره انداختن سلامت و جان عموم هموطنان و مصرف کنندگان عزیز بود.



کردی تصریح کرد: از این رو حسب دستور مقام محترم قضایی و با هماهنگی های به عمل آمده توسط کارشناسان دفتر حقوقی دانشگاه و نیروی انتظامی، طی دو روز کلیه اقدامات قانونی به منظور اجرای دستور مرجع قضایی صورت پذیرفته و این واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی امیرکبیر (جعفرآباد) کاشان، پلمپ شد.





 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37930
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم