- 1393/07/27 - 07:58
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z7Xh
همزمان با روز جهانی غذا:
جشنواره غذای سالم و ایمن در معاونت غذا و دارو برگزار شد
همزمان با روز جهانی غذا 24 مهرماه (16 اکتبر)، جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا، مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه، هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج تغذیه سالم، معرفی غذاهای سالم و ایمن، رعایت رژیم غذایی متناسب با شرایط سنی هر فرد و پرهیز از استفاده از غذاهای آماده و فریز شده عنوان کرد.
دکتر سعید نوری، غذای سالم و ایمن را تهیه شده از مواد اولیه سالم و ایمن دانست، و گفت: رژیم غذایی سالم نیازهای اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.
وی تصریح کرد: غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم (کم چرب، کم نمک و آب پز) به دلیل تنوع و تعادل با معیار های تغذیه سالم انطباق بیشتری دارند.
این گزارش حاکیست در جشنواره تهیه غذای سالم و ایمن معاونت غذا و دارو دانشگاه جمعی از کارکنان این معاونت با استفاده از مواد اولیه با کیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش غذا، دسر و ... نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین نمک، شکر و روغن نیز مورد ارزیابی قرارگرفت.
گفتنی است: سهیلا صانعی حائز رتبه اول، مرضیه حمامی رتبه دوم و طاهره شاهیان ، دکتر زهرا اعلایی و زهرا بصره به طور مشترک رتبه سوم این جشنواره را کسب کردند.
منبع خبر : و ب د ا