امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/07/08 - 08:31
  • 40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZLEh

هشدار ما در ارتباط با وضعیت آبلیموهای صنعتی کماکان پابرجاست

دکتر رسول دیناروند در حاشیه برگزاری یازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو در رشت اظهار کرد: آنچه که سازمان غذا و دارو در مورد بررسی آبلیموهای صنعتی انجام داده و نتایجی که به دست آمده نشان می دهد که این قبیل آبلیموهای صنعتی وضعیت خوبی ندارند.



 



به گزارش ایفدونا - Ifdona ، دکتر رسول دیناروند در حاشیه برگزاری یازدهمین گردهمایی مدیران آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو در رشت اظهار داشت: آنچه که سازمان غذا و دارو در مورد بررسی آبلیموهای صنعتی انجام داده و نتایجی که به دست آمده نشان می دهد که این قبیل آبلیموهای صنعتی وضعیت خوبی ندارند.



وی با تاکید بر اینکه قبلا نیز در مورد آبلیموهای صنعتی هشدار داده بودیم تصریح کرد: این هشدار کماکان پابرجاست و بسیاری از آبلیموهای صنعتی اصلا طبیعی نیستند.



دیناروند با بیان اینکه مطلب که آبلیموهای صنعتی عمدتا یک نوع فرمالیسیون هستند که در آنها از مواد شیمیایی استفاده شده است افزود: البته این به معنای این نیست که آبلیموهای صنعتی از مواد سمی و خطرناک استفاده کرده اند بلکه موادی که در آنها به کار رفته شیمیایی است.



رئیس سازمان غذا و دارو از معرفی شرکت های مختلف در تولید آبلیموهای صنعتی به سازمان تعزیرات خبر داد و گفت: در حال حاضر می خواهیم با همکاری سازمان ملی استاندارد دو نوع استاندارد را برای آبلیموهای طبیعی و کنسانتره تعریف کنیم که این آبلیموها را بتوان دسته بندی کرد.



وی گفت: این اقدام باعث خواهد شد که شرکت های تولید کننده در تولید آبلیموهای صنعتی دچار تخلف نشوند.



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37778
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم