امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/03/16 - 12:30
  • 52
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZZEh

نشستی با حضور مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی

نشستی با حضور مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی در کاشان در تاریخ 12/3/94 برگزار شد...



به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ جلسه ای با حضور معاون غذا و دارو و مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و جمعی از مسئولین کارخانجات تولید کننده فرآورده های گوشتی تحت نظارت این معاونت برگزار شد.





دکتر بنفشه معاون غذا و دارو ضمن خیر مقدم به مدعوین گفت : تعامل بیشتر بین دستگاه های دولتی و تولیدکنندگان بخش خصوصی می تواند منجر به ارتقاء کیفیت محصولات غذایی شود.





دکتر حمیدرضا بنفشه اظهار داشت رسالت این معاونت ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق نظارت صحیح و به موقع بر تولید، مواد غذایی، آرایشیو بهداشتی است که این مأموریت با رعایت دستورالعمل های سازمان غذا و دارو، در کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی و ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ جامعه محقق می‌شود.





دکتر بنفشه ضمن اشاره به اینکه منشأ بسیاری از بیماری‌ها، مواد غذایی ناسالم هستند بر رعایت ضوابط ودستورالعمل های مربوطه که نتیجه آن تولید محصولات غذایی سالم است، تاکید نمودند .





در پایان پس از بحث و تبادل نظر و ارائه راهکار در خصوص مواردی اتخاذ تصمیم شد .

 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37734
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم