امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/08/28 - 11:03
  • 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZtUh

مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی امراض جدی درپی خواهد داشت

مصرف همزمان بعضی از مواد غذایی با هم می تواند برای فرد مضر باشد که حاصل آن تولید اخلاط زاید در بدن است.


به گزارش وب دا؛ رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: گاهی تاثیرات این تداخلات غذایی در چندین سال بعد به صورت بیماری های مختلف و صعب العلاج در فرد بروز خواهد کرد.



دکتر میترا مهربانی ادامه داد: به عنوان مثال حکمای طب ایرانی معتقدند، مصرف هم زمان ماست با هرنوع و هر مقدار گوشت باعث بروز لکه های پوستی می شود.



وی ادامه داد: همچنین مصرف سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید می شود همراه با برنج باعث کولیت و درد شکم می شود که ممکن است این بیماری ها حاصل عدم رعایت این مطالب در طول چندین سال باشد.



این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه توصیه کرد:  افراد از مصرف خربزه با عسل، ماست با هرنوع گوشت و یا غذای گوشتی، کله پاچه با انگور، پنیر با بادام، شیر با میوه های تازه و شیر با تخم مرغ خودداری کنند.



وی تأکید کرد: همچنین افراد باید از مصرف شیر با مواد غذایی ترش و شور، شیربا حبوبات، شیر با ترب، شیر با سبزیجات خام، شیر با گوشت، شیر با ماهی تازه و تخم مرغ با ماهی تازه پرهیز کنند.



دکتر مهربانی گفت:  افراد از مصرف همزمان سرکه یا انواع شور و ترشی که با سرکه تولید می شود با برنج، ماش و حلیم خودداری کنند.



 این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان بیان کرد: مصرف همزمان انار با حلیم، فرآوردهای لبنی با ترشیجات، فرآوردهای لبنی با انواع آلو  و  همچنین خوردن خربزه یا هندوانه به همراه وعده غذایی و  مصرف گوشت خام نیز می تواند امراض جدی  را برای  فرد در پیش داشته باشد.



منبع خبر :  و ب د ا


  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37477
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم