امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/07/22 - 13:37
  • 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z7Uh

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در روز جهانی غذا گفت:



آقای دکتر هدایت حسینی مدیر کل نظارت بر مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی، در همایش روز جهانی غذا گفت:



زنجیره غذایی کشور مان از مزرعه تا سفره غذا را تأمین می کند. در این زنجیره دهها سازمان و صدها نفر، نظارت بر تهیه و تأمین غذای سالم را برعهده دارند.



ایشان اضافه کردند که در وزارت بهداشت، نظارت های خود را سه سطح تولید، واردات و بازار اعمال می کند. این نظارت ها به کمک ناظرین سازمان غذا و دارو و معاونت های غذا و داروی سراسر کشور اجرا می شود.



مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنیاظهار داشت سلامت انسان و تغذیه سالم نتیجه مورد انتظار از یک سیستم یکپارچه غذایی می باشد.



رویکرد یکپارچه به این سیستم در زمینه تحقیق و توسعه سلامت انسان ، با توجه کافی، به مسائل زیست محیطی فواید بسیار زیادی نسبت به رویکردهای یک جانبه دارد.



جدا از این که آیا هدف سلامت انسان ، بهبود تغذیه، بهبود سیستم غذا یا مدیریت پایدار باشد.



سازمان غذا و دارو ، همگام با سازمانهای دیگر ، مسئول در امر تولید و توزیع محصولات غذایی در کشور می باشد. سازمان غذا و دارو وظیفه خود را در زمینه ایمنی غذاهای فراوری شده با تدوین قوانین و ضوابط مرتبط تشویق تولیدکنندگان محصولات غذایی به اخذ گواهی های سیستم ایمنی مواد غذایی ، استفاده از نیروهای متخصص و آموزش و اطلاع رسانی به انجام می رساند.



منبع خبر : سازمان غذا و دارو



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37456
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم