امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/07/14 - 10:24
  • 44
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z2Uh

عسل منبع آنتی‌اکسیدان/ عسل از بیماری قلبی پیشگیری می‌کند/ عسل تیره بخرید!

روغن زیتون منبع ایده‌آلی برای تولید انرژی و عامل جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی است و وجود اسید چرب ضروری لینولئیک در روغن زیتون متناسب با میزانی است که باید در غذای روزانه وجود داشته باشد.


به گزارش وب دا؛ کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد متذکرشد: مصرف عسل در کودکان و سالمندان به علت هضم و جذب سریع آن اهمیت زیادی دارد عسل به علت جذب سریع در داخل دستگاه گوارش تخمیر ایجاد نمی کند وجود اسید های آزاد در عسل سبب جذب مواد چربی شده و کمبود آهن را جبران می نماید.



 



علی اکبر کمالی اردکانی با بیان این که از گذشته تا کنون از عسل طبیعی در درمان بسیاری از بیماریها استفاده شده است ادامه داد: مهم ترین خاصیت عسل طبیعی ضد میکروب بودن آن است در حالی که عسل یک ماده کاملا" خوراکی است و باستی محیط خوبی برای پرورش میکروبها باشد . ولی میکروبها در معرض عسل نابود شده و اجساد انها نیز به مرور از بین می رود. زیرا عسل طبیعی حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است.



وی افزود: عسل طبیعی حاوی آنتی اکسیدان است از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است . عسل بر سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری است .عسل طبیعی با اینکه بسیار شیرین است ، برای دندان ها ولثه مضر نیست؛ بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.



کمالی با اشاره به این که عسل غذایی سالم، راحت الهضم، طبیعی و پرانرژی است، گفت: چهار پنجم وزن عسل را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند و بقیه آن را پروتئین، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها و آب تشگیل می دهد.



این کارشاس ارشد صنایع غذایی عنوان کرد: هر ۱۰۰ گرم عسل ۳۳۰ کیلوکالری انرژی تولید می‌کند، لذا عسل، غذایی مقوی و انرژی‌زاست و به کمک دیاستازهایش چربی‌های اطراف قلب را آب می‌کند. به همین دلیل مصرف آن به سالخوردگان و بیماران قلبی توصیه می‌شود.



وی افزایش انرژی طبیعی بدن را از خواص عسل دانست و گفت: بسیاری از ورزشکاران برای افزایش انرژی خود از عسل در رژیم غذایی خود استفاده می‌کنند. با این که سطح کالری آن در مقایسه با سایر مواد قندی 40 درصد کمتر است، اما انرژی آن بسیار بالاست و مصرف متعادل آن به وزن بدن، اضافه نمی‌کند.



کمالی  پیشگیری از سرطان و بیماری‌های قلبی را از دیگر خواص عسل برشمرد و خاطرنشان کرد: بسیاری از افراد از ابتلا به سرطان هراس دارند اما با استفاده عسل در رژیم غذایی روزانه می‌توانند این ترس و هراس را از دل خود بیرون کنند.



منبع خبر : و ب د ا


  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37451
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم