- 1395/02/25 - 14:10
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z3Gh
ضرورت کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و وارداتی در راستای جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل ارزیابی و نظارت بر فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان ...
مهندس سعید رضایی، دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل ارزیابی و نظارت بر فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " از ابلاغیه رئیس سازمان غذا و دارو به شرکت های تولید کننده و وارد کننده محصولات خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خبر داد.
وی افزود: این ابلاغیه در موضوع کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی می باشد.
مهندس رضایی در این خصوص اظهار داشت: همانطور که اطلاع دارید در صورت درج اطلاعات به صورت غیر شفاف و ناخوانا و یا درج تصاویر و یا درج اطلاعات مازاد و یا کاذب بر روی برچسب فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی، ممکن است علاوه بر گمراهی مصرف کننده، دسترسی آسان به اطلاعات مورد نیاز را نیز خواهد داشت.
دبیر کمیته کشوری برچسب گذاری و بسته بندی اداره کل ارزیابی و نظارت بر فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ادامه داد: با توجه به اهمیت برچسب گذاری صحیح بر روی فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در ارتقاء سلامت مصرف کننده از طریق اطلاع رسانی درست و جلوگیری از گمراه شدن مصرف کننده ضروری است کنترل و نظارت بر برچسب فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی تولیدی و یا وارداتی مطابق ضوابط مربوطه صورت پذیرد.
مهندی سعید رضایی در ادامه افزود: با توجه به این ابلاغیه مهم، رعایت مواردی از جمله " حذف اطلاعات اضافی و غیر ضروری برچسب ها "، " حذف اطلاعات و تصاویر گمراه کننده( درج اطلاعات و به کارگیری تصاویر نباید بگونه ای باشد که مصرف کننده گمراه باشد)" و " درج تمامی اطلاعات ضروری و مورد نیاز مصرف کننده به صورت شفاف، خوانا و غیر قابل پاک شدن مطابق دستورالعمل برچسب گذاری " الزامی بوده و در غیر این صورت مسئولیت پاسخگویی تمامی عواقب آن بر عهده تولید کننده و یا وارد کننده محصول می باشد.