- 1394/02/03 - 13:44
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZFYh
در دومین روز از هفته سلامت عنوان شد:
تحقق شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" نیازمند همدلی تمامی متولیان سلامت است
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: تحقق شعار "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" نیازمند همدلی و همزبانی تمامی متولیان سلامت است.
به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا بنفشه به مناسبت آغاز هفته سلامت در گفتگو با خبرنگاران افزود: عوامل متعددی در حفظ سلامت و ایمنی مواد غذایی موثر است که بدون مشارکت و تعامل تمامی متولیان این امر امکان پذیر نیست.
وی، به مراحل تهیه نان به عنوان مثال اشاره و تصریح کرد: سازمان های مختلف از جمله فرمانداری، محیط زیست، جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی در تولید و تهیه نان دخیل می باشند در نتیجه تامین ایمنی غذا نیازمند هماهنگی و ایفای نقش تمام اعضاء است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: وزارت بهداشت در این راستا شعار "دولت، ملت همدلی و همزبانی برای ارتقای عادلانه سلامت" را برای این هفته انتخاب کرده است.
وی، به اهمیت و تاثیر تغذیه مناسب خصوصاً در دوران جنینی و سال های اولیه زندگی کودک، در افزایش ضریب هوشی، توانمندی جسمی و ذهنی اشاره کرد و یادآور شد: پرورش نسلی کارا و توانمند در تولید دانش فنی برای آینده کشور و توسعه علمی کشور یکی از نتایج داشتن تغذیه سالم است.
دکتر بنفشه یادآور شد: مطالعات متعدد در بسیاری از کشور ها نشان می دهد که بروز سوءتغذیه در دوران های ابتدایی زندگی و حتی دوران جنینی منشاء بسیاری از بیماریهای غیرواگیر در سال های بعدی عمر است.
گفتنی است هفته سلامت یکم تا هفتم اردیبهشت ماه 1394 با شعار بهداشتی "ایمنی غذا از مزرعه تا سفره" نامگذاری شده است و روز شمار این هفته به شرح ذیل می باشد:
سهشنبه 1 اردیبهشت 94: سلامت و مشارکتهای اجتماعی
چهارشنبه 2 اردیبهشت 94: سلامت و سبک زندگی ایرانی- اسلامی
پنجشنبه 3 اردیبهشت 94: عدالت در سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی- درمانی
جمعه 4 اردیبهشت 94: سلامت، آموزش همگانی و خودمراقبتی
شنبه 5 اردیبهشت 94: سلامت و ارتقای ایمنی غذا
یکشنبه 6 اردیبهشت 94: سیاستهای کلی سلامت، همکاری بینبخشی
دوشنبه 7 اردیبهشت 94: اقتصاد سلامت و توسعه سرمایهگذاری