امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/04/18 - 08:09
  • 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8Ph

خوردن آب ناسالم در سفر مهمترین علت مسمومیت غذایی

بسیاری از مسمومیت ها در طول مسافرت، ناشی از خوردن و آشامیدن غذاها و آب های آلوده به میکروب است.



آرزو دهقانی کارشناس آموزش اورژانس کشور در گفت وگو با خبرنگار وب دا ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: مسافرانى که برای اولین بار به مکان های مختلف سفر می کنند نباید از آب یا غذای آن منطقه استفاده کنند زیرا بدن آنها پادتن هاى محافظتى را در خون ندارند، و مورد تهاجم این میکروب ها قرار گرفته و دچار مسمومیت می شوند.



وی افزود: مسافران بهتر است از آب هایى که از سالم و پاک بودن آن ها مطمئنن هستند، استفاده کنند و همچنین از یخ استفاده نکنند مگر اینکه مطمئن باشند با آب سالم درست شده است.



دهقانی ادامه داد: در طول سفر، خوردن میوه ها و سبزیجات خام را کنارگذاشته مگر این که قابل پوست کندن باشند وکاهو و سایر سبزى هاى خام برگ دار مثل اسفناج را مصرف نکنند.



کارشناس آموزش اورژانس تصریح کرد: از خرید و مصرف غذا از غذاهایى که فروشندگان دوره گرد عرضه می کنند، خودداری کنند همچنین ‌سعی کنند از ظروف یکبار مصرف که نیاز به شستشو ندارد، استفاده کرده و آب سالم برای آشامیدن به همراه خود داشته باشند.‌



وی به هموطنان توصیه کرد: دست ها را باید به طورمرتب با آب و صابون شستشو دهند، از مصرف سالاد و سبزیجات خام در رستوران ها خودداری کرده و از مصرف کباب و تخم مرغ نیم پز ( عسلی) خودداری کنند همچنین در سفر به مناطق روستایی،‌ لبنیات، ‌بستنی،‌ به خصوص شیر محلی خریداری نکنند و از لبنیات پاستوریزه استفاده کنند.



به گفته دهقانی، غذاهای کنسرو شده  را قبل از مصرف باید به مدت 20 دقیقه جوشاند و از خرید قوطی های کنسرو برآمده ،‌ فرورفتگی و یا دارای  نشتی خودداری کرد.



 



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



 



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37172
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم