- 1398/04/25 - 09:05
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZjMh
جلسه هم اندیشی تخصصی پیرامون بررسی مشکلات گندم، آرد و نان در منطقه شهرستان کاشان برگزار شد.
جلسه هم اندیشی تخصصی پیرامون بررسی مشکلات گندم، آرد و نان در منطقه شهرستان کاشان با حضور نماینده فرماندار ویژه شهرستان، اداره تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، اداره غله، اداره استاندارد، اصناف و مدیران و مسئولین فنی کارنجات تولید کننده آرد شهرستان در تاریخ 23/04/98 در معاونت غذا و دارو برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو در جلسه ای که به منظور ساماندهی مشکلات گندم، آرد و نان برگزار گردید دکتر محسن تقی زاده معاون غذا و دارو دانشگاه گفت: نان همواره ازجایگاه خاصی برخوردار است و بدون شک تهیه، تولید و عرضه نان سالم و بهداشتی در حفظ سلامت جامعه مؤثر است در همین راستا بایستی اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب برای مصرف نان سبوس دار که سالم و غنی از مواد مغذی است انجام شود.
دکتر تقی زاده با تاکید بر توزیع آرد با کیفیت هر چه بالاتر و سبوس بیشتر گفت: تحویل گندم با شاخص های بهتر به کارخانجات باید در دستور کار قرار گیرد.
در این جلسه در خصوص پیرامون مسائل و مشکلات بهبود روند مدیریت نان مصرفی از سیلوهای ذخیره گندم تا تولید نان در نانوایی ها بحث و تبادل نظر شد.