- 1397/12/23 - 13:18
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZBLh
جلسه با هدف بررسی راهکارهای جمعی در خصوص ارتقاء میزان تولید و افزایش کیفیت محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برگزار گردید
جلسه ساماندهی تولید محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، جمعی از مدیران عامل کارخانجات تولید کننده محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در روز سه شنبه مورخ 21/12/97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، این جلسه با هدف بررسی راهکارهای جمعی در خصوص ارتقاء میزان تولید و افزایش کیفیت محصولات غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی برگزار گردید.
دکتر محسن تقی زاده در این جلسه ضمن تاکید بر رعایت ضوابط، مقررات و دستورالعمل های مربوطه اظهار داشت با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی کنونی جامعه، می توان با همکاری و ارائه پیشنهادات سازنده گامی در خصوص ارتقاء سطح کیفی و کمی محصولات تولیدی برداریم .
در ادامه جلسه مدعوین نظرات و پیشنهادات خود را در جهت پیشبرد اهداف و ارتقاء سطح کیفی محصولات ارائه کرده و به بحث و تبادل نظر پرداختند.