امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/01/11 - 11:06
  • 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZQFh

توقیف خط تولید یکی از واحدهای تولیدی فرآورده‌های لبنی در کاشان



معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: خط تولید یکی از واحدهای تولیدی فرآورده‌های لبنی در کاشان در ایام نوروز پلمپ و توقیف شد.



دکتر حمید رضا بنفشه در گفتگو با وب دا افزود: خط تولید "پنیرپیتزا" یک واحد تولید فرآورده‌های لبنی تحت نظارت این معاونت به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی و بی توجهی به تذکرات قبلی، توسط کار‌شناسان و بازرسان معاونت غذا و دارو این دانشگاه پلمپ و محصولات تولید شده توقیف گردید.



وی افزود: اطمینان شهروندان به آرم سیب سلامت سازمان و غذا و دارو روی محصولات غذایی نشان از باور و اطمینان آنان، به خدمتگزاران خود در حوزه سلامت برای تامین مواد غذایی ایمن و سالم است.



*****************************



 در تاریخ 1395/04/15 با توجه رفع نواقص بهداشتی و تمدید پروانه ساخت خط تولید مذکور  فک پلمپ گردید .



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37839
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم