- 1393/07/28 - 13:02
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZaXh
برگزاری کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی
دومین دوره آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش این دانشگاه در تاریخ 24 شهریورماه با موضوع "آشنایی با وظایف مسئولین فنی و قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مربوط به مسئولین فنی" با حضور سرکار خانم سیدی (کارشناس مواد غذایی و آشامیدنی) برگزار شد.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)