- 1396/02/11 - 12:02
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZJHh
برگزاری کارگاه "آشنایی با الزامات و تکنیک های کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی"
کارگاه "آشنایی با الزامات و تکنیک های کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی" با حضور مسئولین فنی کارخانجات تحت پوششش و کارشناسان معاونت غذا و دارو برگزار گردید
نخستین کارگاه آموزشی در سال 1396 جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کارشناسان معاونت غذا و دارو و کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا در تاریخ 96 /2/10با موضوع"آشنایی با الزامات و تکنیک های کار در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی" با حضور مهندس محمدی (کارشناس ارشد آزمایشگاه اداره استاندارد اصفهان) از ساعت 8 صبح لغایت 13 در محل سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار گردید.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)