- 1391/10/24 - 09:44
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /Z6Rh
برچسبهای رنگی مواد غذایی باعث درک درست تری از اطلاعات تغذیهای می شوند
درک نوشتههای رنگی گرافیکی بر روی بستهبندیهای مواد غذایی نسبت به اعداد و ارقام سادهتر است.
به گزارش وبدا، به نقل از نشریه ساینس دیلی، نتایج یک تحقیق با آنالیز 38 مطالعه درخصوص واکنش مصرفکنندگان نسبت به برچسبهای تغذیهای نشان داد که استفاده از برچسبهای نوشتاری رنگی برای نشان دادن سطوح بالا، پایین و متوسط مواد غذایی نسبت به نوشتن اعداد مانند میزان گرم در هر وعده و یا درصد مواد موجود در محصولات غذایی برای انتقال اطلاعات به مصرفکنندگان سادهتر بوده و آنها نیز استقبال بیشتری میکنند.
نتایج حاصل از این گزارش با توسعه راهنمای برچسبهای تغذیهای که به سرعت مورد توجه مصرفکنندگان قرار میگیرد میتواند بیدرنگ آنها را به سمت انتخاب مواد غدایی سالم جذب کند.
به گفته محققان استفاده از این برچسبها و لیبلهای تغذیهای آموزشی روی مواد غذایی و قفسههای آنها بسیار مهم است چرا که در انتقال اطلاعات علمی دقیق به مصرفکنندگان، ایجاد تأثیرات مطلوب در بهداشت عمومی و برقراری ارتباط با آنها نقش بسزایی دارد و میتواند افرادی که در معرض خطر ابتلا به چاقی و بیماریهای وابسته به آن مانند بیماریهای متابولیکی و دیابت هستند را هدف گیری کند.
گفتنی است در صورتی که انتخاب مواد غذایی با آگاهی کامل صورت گیرد تا حدود زیادی مشکلات تغذیهای حل میشود که در این میان بهترین روش برای مقابله با اپیدمی چاقی و بیماریهای وابسته به آن شرکت دادن افراد و حفظ و بقای سلامت خودشان است.
منبع خبر:پایگاه اطلاع رسانی وب دا