امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1395/08/01 - 08:58
  • 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZRGh

برنامه های معاونت غذا و دارو مناسبت هفته جهانی غذا

برپایی کمپین های آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت اصلاح الگوی تغذیه ...





روابط عمومی معاونت غذا و دارو از برپایی 10 کمپین های آموزشی در سطح شهرستان به همت کارشناسان غذایی اداره نظارت  بر مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی خبر داد .



مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی هدف از برپایی این غرفه ها را اطلاع رسانی در خصوص حفظ  و ارتقاء سلامت مبنی بر ضرورت  کاهش مصرف قند، نمک ،چربی – نشانگرهای رنگی تغذیه ای – برچسب اصالت – مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت عنوان نمود و افزود  روز جهانی غذا چنان چه از نام آن پیدا است، اهمیت غذا به عنوان مهم‌ترین منبع تامین‌کننده‌ی انرژی و  نیاز انسان بیان می‌کند.



دکتر نوری گفت: بانظر گرفتن این شعار که "آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند"، تاکید نمود وزارت بهداشت نیز سیاست‌هایی را در راستای ارتقا و بهبود تغذیه‌ی مردم به اجرا در آورده است و از آنجائیکه مهم‌ترین دلیل مرگ و میر بیماری‌های قلبی و عروقی است، باید توجه داشت که  نوع تغدیه در پیشگیری از بروز این بیماری‌ها نقش بسزایی دارد.



این گزارش حاکیست: نصب بنرهای اطلاع رسانی در سطح شهرستان و برپایی غرفه در محل های  دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده پزشکی، نماز جمعه، پیاده روی خانوادگی، ستاد مرکزی دانشگاه ، برپایی نمایشگاه در همایش روز جهانی غذا و ... که با استقبال بازدید کنندگان و پاسخ گویی به سوالات آنها توسط کارشناسان غذایی و دریافت برشور، پمفلت با هدف اطلاع رسانی شهرواندان در هفته جهانی انجام گردید.



گفتنی است اطلاع رسانی در تعدای از مدارس مقطع ابتدایی و متوسطه شهرستان توسط کارشناسان غذایی  و اجرای مصاحبه زنده در شبکه سراسری رادیو سلامت توسط آقای دکتر بنفشه (معاون غذا و دارو) از دیگر برنامه های هفته سلامت بود.













 





  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37897
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم