- 1395/08/01 - 08:58
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZRGh
برنامه های معاونت غذا و دارو مناسبت هفته جهانی غذا
برپایی کمپین های آموزشی به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت اصلاح الگوی تغذیه ...
روابط عمومی معاونت غذا و دارو از برپایی 10 کمپین های آموزشی در سطح شهرستان به همت کارشناسان غذایی اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی خبر داد .
مدیر نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی هدف از برپایی این غرفه ها را اطلاع رسانی در خصوص حفظ و ارتقاء سلامت مبنی بر ضرورت کاهش مصرف قند، نمک ،چربی – نشانگرهای رنگی تغذیه ای – برچسب اصالت – مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت عنوان نمود و افزود روز جهانی غذا چنان چه از نام آن پیدا است، اهمیت غذا به عنوان مهمترین منبع تامینکنندهی انرژی و نیاز انسان بیان میکند.
دکتر نوری گفت: بانظر گرفتن این شعار که "آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی نیز باید تغییر کند"، تاکید نمود وزارت بهداشت نیز سیاستهایی را در راستای ارتقا و بهبود تغذیهی مردم به اجرا در آورده است و از آنجائیکه مهمترین دلیل مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی است، باید توجه داشت که نوع تغدیه در پیشگیری از بروز این بیماریها نقش بسزایی دارد.
این گزارش حاکیست: نصب بنرهای اطلاع رسانی در سطح شهرستان و برپایی غرفه در محل های دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده پزشکی، نماز جمعه، پیاده روی خانوادگی، ستاد مرکزی دانشگاه ، برپایی نمایشگاه در همایش روز جهانی غذا و ... که با استقبال بازدید کنندگان و پاسخ گویی به سوالات آنها توسط کارشناسان غذایی و دریافت برشور، پمفلت با هدف اطلاع رسانی شهرواندان در هفته جهانی انجام گردید.
گفتنی است اطلاع رسانی در تعدای از مدارس مقطع ابتدایی و متوسطه شهرستان توسط کارشناسان غذایی و اجرای مصاحبه زنده در شبکه سراسری رادیو سلامت توسط آقای دکتر بنفشه (معاون غذا و دارو) از دیگر برنامه های هفته سلامت بود.