امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/03/25 - 09:05
  • 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZVjh

پروتئین شیر بالاترین ارزش بیولوژیک را دارد

پروتئین موجود در شیر دارای بالاترین ارزش بیولوژیک در بین مواد غذایی پروتئینی است که این ماده مهم غذایی را از سایر مواد غذایی غذایی متمایز کرده است.



به گزارش وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در « همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های آن در سلامتی» با اشاره به ارزش بالای پروتئین موجود در شیر، افزود: لاکتوز موجود در شیر در جذب و برداشت منیزیوم بدن موثر است و وجود ویتامین های A، B، C،  Dو Eدر شیر می تواند علاوه بر رفع نیازهای روزمره بدن به کمبودهای بدن در جذب این فرآورده ها و سایر املاح و مواد موجود در شیر کمک کند.



دکتر مسعود کیمیاگر با تکذیب تاثیر شیر در جنسیت نوزادان افزود:تاکنون هیچ مقاله علمی مورد تاییدی که بتواند تاثیر شیر را در جنسیت نوزادان ثابت کند چاپ نشده و شایعات موجود،جنبه علمی ندارند.



عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بیان کرد: سیاست گذاری در خصوص تعادل بخشی به بازار و حمایت از حقوق متقابل تولیدکننده و مصرف کننده و همچنین ایجاد شورای عالی غذا و تغذیه به منظور برنامه ریزی کلان در خصوص این ماده مهم غذایی ضروری است.



وی گفت: با زور نمی توان قیمت های تولید شیر را کنترل کرد، بلکه باید با هدف گذاری میان مدت و بلندمدت و فرهنگ سازی مناسب، بستر لازم به منظور تبیین جایگاه شیر در سبد غذایی خانوار را تعریف کرد.



دکتر کیمیاگر ادامه داد: وجود بیوتین،اسید فولیک، ریبوفلاوین، املاح معدنی، کلسیم، منیزیم، آهن، ید و روی در شیر می تواند بسیاری از کاستی هایی که انسان امروزی با زندگی صنعتی بدان نیازمند است را برطرف کند.



وی در پایان تصریح کرد: اعتدال در مصرف شیر و فرآورده های آن نیاز است و با توجه به فرآورده های گوناگون شیر می توان مواد مورد نیاز بدن را از هر یک از فرآورده ها به راحتی دریافت کرد.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37160
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم