- 1398/02/14 - 11:32
- زمان مطالعه : 2 دقیقه
- /ZQLh
نشست رئیس سازمان غذا و دارو کشور با صاحبان صنایع کاشان برگزار شد
نشست معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور با صاحبان صنایع کاشان امروز چهارشنبه مورخ 11/2/98 برگزار شد.
نشست معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور با صاحبان صنایع کاشان امروز چهارشنبه مورخ 11/2/98 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو کشور ضمن تشکر از صاحبان صنایع و اقداماتشان در زمینه تولیدات، قول همکاری و تعامل این سازمان را جهت تسهیل امور به صاحبان صنایع داد.
دکتر مهدی پیرصالحی اظهار داشت: کارگروه مشترک در زمینه عرقیات در بین دانشگاه های فعال در این زمینه شامل کاشان، شیراز و کرمان باید تشکیل شود
رئیس سازمان غذا و دارو کشور گفت: یک جلسه مشترک در سازمان غذا و دارو تشکیل شود تا به صورت هماهنگ در این راستا اقدام شود.
وی، با توجه به توان و ظرفیت های کاشان در این زمینه گفت: کاشان می تواند مدیریت و مرکزیت این کارگروه باشد.
دکتر پیرصالحی، با بیان اینکه مرکز تحقیقات در این زمینه باید تقویت شود، ادامه داد: باید صنعت در مرکز تحقیقات نفوذ کند و با همدیگر تعامل داشته باشند.
وی، با اشاره به تجربیان مفید صاحبان صنایع افزود: دانشگاه ها بایستی از این تجربیات استفاده کنند و صنایع با استفاده از دانش و علم دانشگاه ها اقدامات موثری صورت گیرد.
معاون غذا و دارو وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به اینکه محصولات تقلبی معضل بزرگ کشور در زمینه های مختلف موضوع فراگیر و نیازمند کمک اصناف است، تصریح کرد: بایستی تمام ظرفیت در راستای جلوگیری از اجناس تقلبی را به کار می گیریم.
وی، به موضوع اطلاع رسانی در این زمینه اشاره کرد و اطلاع رسانی را یکی از وظایف مهم این معاونت برشمرد و ادامه داد: صاحبان صنایع نیز باید خود نیز از ظرفیت ها در این زمینه استفاده کنند.
دکتر پیرصالحی، وجود بارکد در اکثر داروها را از جمله اقدامات در این خصوص برشمرد و گفت: ولی باتوجه به اینکه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کاملی ایجاد نشده کمتر از یک درصد مردم از این بارکدها و استعلام آن استفاده می کنند.
وی اظهار داشت: وجود بارکد نشانه تقلبی بودن محصول نیست زیرا باید بارکد استعلام شود تا سلامت محصول بررسی شود.
وی، یکی از هدف ها در تبلیغات آگاهی بخشی و اطلاع رسانی به مردم دانست و گفت: این اطلاع رسانی با تعامل یکدیگر انجام دهیم ولی در هر حال کار فرهنگی زمان بر است.
رئیس و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این جلسه، آخرین دستورالعمل های موجود در خصوص صدور مجوز کارخانه های مواد غذایی و گلابگیری را تشریح کردند.
دکتر مهناز خانوی مدیر کل نظارت فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل نیز در این دیدار گفت: شرکت های تولید فراوده های غذایی و درمانی گیاهان و عرقیات باید تفکیک شود و در تولید این مواد باید ضوابط خاص خود را داشته باشد.
صاحبان صنایع و مدیران کارخانجات گلابگیری در این دیدار مسائل و مشکلات مجموعه خود را بیان کردند.
این گزارش حاکیست: صاحبان صنایع و مدیران کارخانجات گلابگیری پیشنهاد مرجعیت کاشان در زمینه گل و گلاب و مسائل خود را در خصوص صدور مجوزهای صنایع غذایی ارائه نمودند.
برپایه این گزارش: همچنین در این نشست راهکارهایی برای جلوگیری از تولید و پخش محصولات تقلبی از طرف صاحبان صنایع مطرح شد.