- 1391/11/25 - 10:45
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- /ZjRh
مواد غذایی شیرین و غذاهای سرخ شده خطر سکته مغزی را افزایش میدهد
نتایج یک تحقیق نشان داد مصرف زیاد غذاهای جنوبی در آمریکا با افزایش خطر وقوع سکته مغزی همراه است
به گزارش وبدا، به نقل از نشریه ساینس دیلی محققان با بررسی رژیم غذایی بیش از 20000 فرد بزرگسال سیاه پوست و سفیدپوست از افراد آمریکا دریافتند مصرف غذاهای جنوبی شامل مرغ و ماهی سرخ شده، سیبزمینی سرخ شده، ژامبون، جگر و نوشیدنیهای شیرین، خطر ابتلا به سکته مغزی را افزایش میدهد.
براساس این گزارش محققان افزودند: کسانی که حدود 6 بار در هفته از غذاهای جنوبی استفاده میکردند خطر وقوع سکته مغزی در آنها نسبت به کسانی که یک بار در ماه از این غذاها استفاده میکردند بیش از 40 درصد بوده است.
نتایج حاصل از این گزارش حاکیست؛ مصرف منظم میوهها، سبزیجات، حبوبات و غلات سبوسدار حدود 5 بار در هفته میتواند تا 29 درصد خطر وقوع سکته مغزی را در مقایسه با کسانی که از این مواد غذایی کمتر استفاده میکنند کاهش دهد.
نتایج دیگر این مطالعه میافزاید: داشتن رژیمهای غذایی آمریکایی به سبک جنوبی باعث تقویت خطرات ناشی از بیماریهای قلبی عروقی میشود چرا که مصرف غذاهای چربی از این قبیل باعث ایجاد کلسترول بالا شده و خوردن نوشیدنیهای شیرین منجر به دیابت و مصرف غذاهای شور نیز باعث ایجاد فشار خون بالا میشود.
منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا