امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/09/01 - 08:51
  • 79
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZyQh

مصرف شیشه باعث برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می شود

بی قراری و تهیج، فعالیت جسمانی زیاد بدون احساس خستگی، رفتار های خشن، هذیان و توهم، گرایشات و سواسی، گشادی مردمک چشم، بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون از علائم فردی است که شیشه مصرف کرده است.



به گزارش وب دا،  کارشناس نظارت بر مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با تاکید به گسترش مصرف شیشه بخصوص در بین جوانان گفت: شیشه یا آمفتامین یک محرک بسیار قوی شبیه به کریستال های بی بو و تلخ مزه است که به آسانی در آب و الکل قابل حل است.



اسماعیل فیروزی گفت: شیشه با آزاد سازی دو ماده شیمیایی در مغز باعث برانگیختگی سیستم عصبی مرکزی می شود. در مراحل اولیه مصرف ، باعث افزایش هوشیاری و از بین بردن گرسنگی می شود و رفته رفته باعث ایجاد سرخوشی و نشاط شدید و سپس ایجاد بی قراری و رفتارهای عجیب و غریب می کند.



وی در ادامه به عوارض شیشه اشاره داشت و گفت: در اثر مصرف شیشه 50 درصد از گیرنده های دوپامین در مغز برای همیشه از بین می رود. گیرنده های سروتونین نیز با همین آسیب و شدیدتر روبرو خواهند شد که منجر به عوارض روانی شدید و پایدار مثل روان پریشی خواهد شد.



کارشناس نظارت بر مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا  افزود : اعتیاد به شیشه صرفاً جسمانی نیست و این ماده ایجاد وابستگی روانشناختی می کند که همین موضوع ترک مصرف شیشه را دشوار کرده و در حال حاضر مؤثرترین راه برای درمان اعتیاد به شیشه مداخلات شناختی رفتاری است.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار دارو
  • کد خبر : 37254
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم