- 1393/05/28 - 10:06
- زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
- /ZzWh
کارگاه آموزشی " نگاهی علمی و کاربردی بر تولید فرآورده های گوشتی "
کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی، آشامیدنی تحت پوشش این دانشگاه و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 13 شهریور ماه با موضوع" نگاهی علمی و کاربردی بر تولید فرآورده های گوشتی "با حضور خانم دکتر نفیسه سلطانی زاده (عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان) ساعت 8 در محل سالن طبیب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد .
متقاضیان :
جهت ثبت نام و شرکت در دوره آموزشی با شماره 55543026 031 تماس حاصل نمائید.
![مدیر سیستم](/uploads/sys/profiles/64/3e79978e-f6f4-4b6d-a321-885025d4a390.jpg)