امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/03/06 - 09:21
  • 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zyjh

مصرف دوغ سلامت دستگاه گوارش را تضمین می کند

مصرف دوغ سلامت دستگاه گوارش را تضمین می کند و علاوه بر آن تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه بدن به کلسیم است.



به گزارش وب دا، کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد ضمن بیان این مطلب گفت: یک نوشیدنی لبنی مناسب که می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد، دوغ است.



محمدرضا زارع افزود: دوغ یک نوشیدنی سالم و مفید که تأمین کننده یک چهارم نیاز روزانه به کلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و قوی کننده استخوان ها است.وی خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. اگر به طور مرتب دوغ مصرف شود، باکتری های مفید استرپتوکوکوس، ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش لانه کرده و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش می گذارد.



این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم های مضر می شود.وی در ادامه افزود: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به کیفیت و اثر آن بر سلامتی بدن توجه داشت و دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم و غنی بر نوشابه ارحجیت دارد.



منبع خبر: پایگاه اطلاع رسانی وب دا



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37140
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم