امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1392/06/20 - 13:44
  • 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZyTh

کارگاه آموزشی با موضوع " تازه های صنعت گلاب ، عرقیات گیاهی و اسانس " برگزار شد


کارگاه آموزشی جهت مسئولین فنی کارخانجات تولید کننده مواد غذایی ، آشامیدنی و کارشناسان معاونت غذا و دارو در تاریخ 19 شهریور ماه با موضوع  " تازه های صنعت گلاب ، عرقیات گیاهی و اسانس "  با حضور آقای دکتر ابراهیم آبادی  (عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده اسانس دانشگاه کاشان ) از ساعت 8/30 الی 13/30  در محل سالن EDC دانشکده پزشکی با همکاری انجمن صنفی مسئولین فنی کارنجات تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی و حضور بیش از 50 مسئول فنی  برگزار گردید .







کارگاه آموزشی گلاب


  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37425
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم