• 1395/06/15 - 10:53
  • /ZxGh

جشن بزرگداشت زکریای رازی، روز داروساز | تاسیس دانشکده داروسازی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو مراسم بزرگداشت زادروز زکریای رازی برگزار شد ...

جشن روز داروساز در شامگاه جمعه 95/6/12 با حضور ریاست محترم دانشگاه، نظام پزشکی و جمعی از داروسازان و خانواده های ایشان برگزار شد.

دکتر اعرابی ریاست دانشگاه ضمن تجلیل از نقش مهم و تعیین کننده جامعه داروسازان در چرخه نظام سلامت، از تلاش در جهت تاسیس دانشکده داروسازی خبر داد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در این مراسم بزرگداشت محمدبن زکریای رازی روز داروسازی را  فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پر تلاش و توانمند داروسازان در تکمیل چرخه سلامت کشور دانست .

گفتنی است در این جشن که با برنامه های فرهنگی، هنری همراه بود از آقایان دکتر احمد خورشیدی، دکتر محمد حسین خیاط کاشانی و دکتر احمد محمودی به عنوان داروساز نمونه تجلیل و همچنین به کلیه داروسازان تندیس یادبود اهدا شد.