امروز : 27 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1394/05/29 - 12:56
  • 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZvEh

خدمات جدید سلف سرویس مرکزی به کارکنان دانشگاه



دانشگاه از طریق عقد قرارداد با بخش خصوصی اقدام به سرو غذا در محیطی زیبا و جذاب با رعایت اصول بهداشتی در سلف سرویس مرکزی واقع در محوطه دانشکده پزشکی نموده است.



کلیه کارکنان می توانند نسبت به ثبت سفارش بر اساس شرایط ذیل اقدام نمایند:



1- سرو غذا صرفا جهت وعده شام ویژه مراسم و مهمانی های خانواگی بر اساس سفارش قبلی می باشد.



2- قیمت غذا ها بر اساس حداقل قیمت و بدون حق سرویس،حق ورودی و ... می باشد.



3- امکان سرو غذا در محیط رستوران و یا بردن غذا به بیرون فراهم می باشد.



4- امکان تهیه غذا در خارج از منوی اعلامی و بر حسب سفارش مشتریان امکان پذیر است



5- امکان افزایش کمیت (مقدار و اندازه) غذا با اخذ مابه التفاوت میسر می باشد.



6- نظارت بر بهداشت مواد غذایی از طریق کارشناس بهداشت محیط دانشگاه صورت می گیرد.



7- نظارت بر کیفیت مواد اولیه و طبخ توسط یک نفر کارشناس تغذیه دانشگاه صورت می گیرد



8- نحوه پرداخت:20% پیش پرداخت و مابقی طی 4 قسط از طریق کسر از حقوق و مزایا می باشد.



9- جهت ثبت سفارش می توانید با شماره های 55471134 و 09379514799 تماس حاصل فرمایید.



 

















































































































































جدول نرخ انواع غذا و دسر




ردیف




نوع غذا




نرخ (ریال)




1




زرشک پلو با مرغ




55.000




2




باقالا پلو با مرغ




60.000




3




خوراک مرغ بریان




57.500




4




چلو کباب کوبیده با مرغ




57.500




5




چلو کباب مخلوط (میکس)




55.000




6




خوراک جوجه کباب




55.000




7




چلو جوجه کباب




55.000




8




چلو کباب بختیاری




70.000




9




چلو کباب کوبیده




60.000




10




خوراک کباب کوبیده




48.500




11




سبزی پلو با ماهی قزل آلا




70.000




12




چلو خورشت قیمه




40.000




13




چلو خورشت قورمه سبزی




40.000




ردیف




نوشیدنی، سالاد و ...




نرخ (ریال)




1




نوشابه کوچک زمزم یا فانتا




7.000




2




ماست کوچک 150 گرمی




6.500




3




دلستر کوچک




13.500




4




دلستر بزرگ




18.000




5




ماست موسیر 150گرمی




9.000




6




دوغ کوچک300ccویژه




7.000




7




زیتون 50 گرمی




11.500




1




سوپ ورمیشل




7.000




2




سوپ جو




7.500




3




سالاد فصل




7.000




4




سالاد کاهو و کلم




8.000




5




سالاد کاردینال




25.000





 




 



  • گروه خبری : اطلاعیه های معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37764
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم