امروز : 28 تیر 1403
معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
  • 1391/08/17 - 08:46
  • 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZsQh

کاهش بیماری های روانی و عصبی با مصرف اسیدهای چرب امگا 3

اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی بخش عمده­ای از چربی­های سیستم عصبی و مغز را تشکیل داده و هیچ جایگزینی برای نقش آنها در مغز وجود ندارد



به گزارش خبرنگار وب دا، دکتر سمیرا عشقی نیا متخصص تغذیه اظهار داشت:‌ نوع دیگری از اسیدهای چرب در دانه­ها و مغزها مثل آفتابگردان و به مقدارقابل توجهی در مغز گردو وجود دارد که به هیچ عنوان مغز گردو و یا دانه­ها جایگزین و تأمین کننده نیاز بدن به ماهی و غذاهایریایی نخواهد بود.ماهی ساردین و قزل­آلا از منابع خوب این اسیدهای چرب هستند.



وی در ادامه مطلب افزود: تحقیقات اهمیت و نقش مهم این مواد را در پیشگیری و بهبود بیماری­هایی مثل بیش­فعالی، افسردگی، افکار خودکشی یا دیگرکشی، اسکیزوفرنی، اوتیسم و اختلالات دوقطبی ثابت کرده است.



دکتر عشقی نیا تصریح کرد: همچنین دیده شده کودکانی که مادران آنها در دوران بارداری میزان مصرف کمتری از این چربی­ها داشته­اند از ضریب هوشی پائین­تر و موفقیت­های اجتماعی کمتری برخوردار بوده­اند.



عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گلستان خاطرنشان کرد:‌کمبود این مواد در کودکانی که دچار اختلال کاهش تمرکز یا بیش­فعالی، اختلالات رفتاری و یا چاقی مفرط هستند دیده شده است. مصرف این چربی­ها در درمان افسردگی کودکان در برخی مطالعات مفید گزارش شده است.



وی یادآور شد:بخش دیگری از چربی­های مغز را اسیدهای چرب امگا 6تشکیل می­دهد که به وفور درروغن­های گیاهی یافت می­شوند



  • گروه خبری : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 37248
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم